Piteå Xtremesport är en förening för snowboardåkare, skateboardåkare och skidåkare. Föreningen bildades våren 2008 i syfte att skapa en så bra park som möjligt på Lindbäcksstadion i Piteå. Vi är nu inblandade i driften av parken som byggs där varje vinter samt är aktiva kring den nya betongparken som byggts på Noliaområdet i Piteå. Föreningens kontaktpersoner är Ordförande Tomas Edmark, Kassör Jonas Berglund, Sekreterare Markus Gustavsson. De nås enklast via kontaktformuläret på kontaktsidan.

Piteå Xtremesport är en förening för killar och tjejer, för nybörjare såväl för dig om åkt några år! Vi främjar en kultur där man har så roligt som möjligt samtidigt då man aktiverar sig runt våra sporter. Som medlem i föreningen är man försäkrad via Riksidrottsförbunden för våra sporter (Skidor.com för snowboard och skidor, sverigesskateboardforbund.se för skateboard)

Under vinter har vi har jibbskola för de yngsta åkarna och tävlingsverksamhet för de som vill tävla främst i slopestyle. PXS är en framgångsrik klubb med fokus på att vi har roligt tillsammans även om vi samtidigt fostrar framtida elitåkare.

 

Hur blir jag medlem?

Medlemsskap i föreningen kostar endast 200 kr, mer information om hur man betalar denna finns under fliken ”Medlemsskap”.