Tja, den här dagen har varit den bästa dagen än. Hoppen har hållit hela dagen fast landningarna har varit lite för hårda. De har gått riktigt bra för allihopa. Jonas, Martin och Gurra gick vidare till final och Gurra kom 2:a i Snowboard Big air. Det har gått riktigt bra för mig med. Även fast jag inte kom vidare är jag nöjd med båda åken. Sen efter Gurras prisutdelning for vi till Lindvallen. Först for vi och kolla på äventyrsbadet. Det var ungefär som ett disko men det var grymt häftigt. Efter det for vi uppåt för att kolla på parken. Det var helt klart den coolaste parken jag någonsin sett. Vi gick ända upp och kollade på allt som var uppsatt och även det som inte uppsatt medan Dennis fotade allt som han tyckte var häftigt och sen for vi tillbaka till stugan och bara chillade resten av kvällen. Imorgon blire Slopestyle final för alla utom jag, Dennis och Erik. Ha det!
Av:Sebbe Andersson